Maxis New Wap…..

17 02 2009

Free maxis wap portal

Penah pikir tak untuk chatting free, buat room chat sendiri, tanpa mengeluarkan satu sen pon, post gambar, post video and much more…. tapi untuk maxis user jerla. ade terpikir x untuk beralih ke Maxis??? why not gune MNP program . cecece jadi maxis ambassador plak… ok kat cni akuh nak lampirkan sedikit tutorial tentang mymlife. nak online gune pc boleh , nak guna hp pown boly.

Kalu gune Hp

firstly pergi ke internet service lepas tue enter address nie

1) wap.mymlife.com.my

mlife 1

2) click join now

2

3) isi semua tu, lepas tu tekan join

4) keluar wap tu, tunggu mesej dari pihak mlife

5) dah dapat mesej dari pihak mlife, ikut arahan tersebut

6) lepas tu siap….

kalu nak upload gambar ke, video ke korang tengok la sendiri ek..

Kalu gune PC

1) www.mymlife.com.my

2) click join mlife kat bawah sekali…

3) lepas tuh fill semua tuh

4) click join

5) tunggu pihak mlife bagi mesej yang mengandungi password korang .

6) ikut arahan seterusnya

7) dan siap….

psst// setiap mesej yang diterima adalah percuma untuk pendaftaraan. kalu online guna hp pon still lagi percuma sebab anda adalah pengguna maxis. kecuali pengguna rangkaian lainlah..

Advertisements

Actions

Information

4 responses

17 10 2009
asdf

tak payah.. aku pakai celcom pun boleh men mlife.. free.. lagik.. kalau nak tahu !… bukan stakat mlife jer.. semua laman web dalam dunia aku leh main freee… huhuhuhuhuhuhu
….

3 10 2010
dmchcrew

btol2.. skng nih nk main tenet kat hp pon da free da… tambah2 ade opera mini, ko gune la digi ke, celcom ke, maxis ke, free jerk!!! YOSH!!

14 06 2010
zika

sbnarnye xbpe pham la..mlife gne laptop kne gne brodband ke??

3 10 2010
dmchcrew

gune hp boleyh, gune brokben bleyh, nk gune pc bleyh.. senang cite apa2 media yg ada tenet connection r..
dulu2 kalu nk gune mlife, maxis , cas duit. tp baru2 nih maxis kenekan cas.. yelah mlife agak popular time tuh… mula la maxis nk knekan cas.. heheh get it??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: